dampbremse thermofloc
Højtydende fugt variabel dampbremse

Dampbremse

Thermofloc dampbremse tilbyder optimal kvalitets beskyttelse mod strukturelle skader og skimmelsvamp på grund af den fugt variable egenskab

dampbremse hero

Thermofloc damsbremse er en dampbremse- og lufttætningsbane, som beskytter konstruktionen mod fugt. Den kan anvendes indendørs til væg- og tagkonstruktioner. Dampbremsen er armeret og har derfor en god brudstyrke og kan med fordel kombineres med Thermofloc papirisolering.

Anvendelsesområde

Thermofloc dampbremse anvendes indendørs til ventilerede og uventilerede tagkonstruktioner samt til vægge med træskeletkonstruktioner. Thermofloc dampbremse forhindrer, at der i konstruktionens svage punkter trænger luft og fugt ind i isoleringsmaterialet.

Installation

Thermofloc dampbremse hæftes eller tapes fast til underkonstruktionen. Den skal anbringes sådan, at foliesiden vender mod rummet (logo-siden) og vliessiden skal vende mod isoleringsmaterialet.
Ved brug af Thermofloc borfri papirisolering anbefales det, at dampbremsen lægges på langs. Hvis det skulle være nødvendigt at lægge dampbremsen på tværs, skal de tapede områder overdækkes med lister, så Thermofloc tapen ikke løsnes ved indblæsningen. Områder, der skal tapes skal være fri for fedt, støv og silikone og de skal være tørre.

OBS! Iflg. bygningsreglementet er der ikke lovmæssig krav om brug af dampspærre ved samtidig anvendelse af papirisolering. Heller ikke ved blower door test. Kontakt os for yderligere information.

Datablad: Dampbremse

g05g06g11