20180102 103140
tætsluttende og gennemgående isoleringslag

Isoleringsmuligheder

Et isoleringsmateriale til alle konstruktioner

Lydisolering, hulmursisolering, tagisolering, loftisolering, etageadskillelse, renovering, energioptimering mulighederne er mange med Thermofloc borfri papirisolering.

isolering hero

Thermofloc papirisolering består af papirfibre. Papirisoleringen er 100% borfri. Det, af aviser fremstillede isoleringsmateriale, er specielt kendetegnet ved, at det isolerer optimalt i både årets kolde samt varme måneder. Med et eneste produkt kan bygherren/entreprenøren skabe isoleringslag fra 10mm og op til 600mm, hvilket betyder at der ikke er behov for at lagerføre forskellige tykkelser af isoleringsmaterialer (som f.eks. isoleringsbatts).

Indblæsning af Thermofloc borfri papirisolering sikrer et tætsluttende og gennemgående isoleringslag uden kuldebroer. Densiteten af isoleringsmaterialet ligger alt efter anvendelsesområde mellem 25kg/m3 og 65kg/m3. Den rigtige densitet, jf. forarbejdningsinstruktionerne, opnåes ved at isoleringen blæses med trykluft ind i konstuktionerne. Papirisoleringens egenskaber skaber et diffusionsåbent isoleringslag.
Vores Aut. Thermofloc isolatører kalibrerer altid deres isoleringsmaskiner inden isoleringsprojektet, så de sikrer den helt rigtige densitet ved indblæsningen. Det er din sikkerhed for at materialet ikke sætter sig efterfølgende.

Papirisolering anvendes til isolering af tage (tag, fladt tag, valmtag, sadeltag, loftsrum) såvel som til vægge, hulmure og etageadskillelser.

g01g02g03g04