webbannere 1200x630px v2
24. september 2021 | Betina Voss

Mød os på Building Green messen 2021

På Building Green København den 3.-4. november 2021 får du sat fokus på temaet ’Alt er forbundet’. Du bliver klogere på materialer og hvordan vi bruger dem mere fornuftigt, hvordan vi bliver bedre til at samarbejde, hvordan vi hjælper naturen og hvordan vi mindsker CO2-udledninger fra byggebranchen. Alt sammen så vi sammen kan få forståelse for, at alt er forbundet – som en hjælp til at træffe de rette beslutninger og arbejde for en mere bæredygtig byggebranche.

Thermofloc DK er naturligvis at finde på bæredygtighedsmessen. Kig gerne forbi vores stand nr. 122, hvor vi indbyder til en snak om anvendelse af et bæredygtigt isoleringsmateriale.

Morgendagens byggematerialer skal kunne indgå i cirkulær økonomi, og de skal samtidig tage hensyn til klima, miljø, sundhed og socialt ansvar. Det kræver forbrugerne – og det kræver planeten. Denne strategi kan sikres gennem anvendelse af bæredygtigt byggemateriale baseret på gårdsdagens aviser uden tilsætning af uønskede kemikalier, derfor bør du udvide dit kendskab til  Thermofloc borfri papirisolering.

Vi glæder os til en snak med dig!