Pige i isolering
Byg bæredytigt for planetens skyld....

Bæredygtighed

Thermofloc borfri papirisolering produceres ud fra genanvendte aviser uden tilsætning af borsalte. Derfor kan produktet med fordel anvendes til bæredygtige byggerier, herunder DGNB og Svanemærkede byggerier med en stor fordel i LCA, miljøpåvirkninger og komfortabelt indeklima uden kemikalier.

Det kan betale sig at bygge bæredygtigt.

Med Thermofloc borfri papirisolering vælger du et produkt, der scorer flotte point i råvare valg, produktion og genanvendelse.

Produktet kan med fordel anvendes i DGNB byggerier, Svanemærkede byggerier og i Den Frivillige Bæredygtighedsklasse

I dag findes der såkaldte LCA-modeller (Life Cycle Assessment), der beregner huses CO2-profil over en periode på 50 år. Her betyder materialevalg og konstruktion meget. Fremstillingen af materialer udgør nemlig op til 40 % af den forventede CO2 udledning for en bygning i 50 år. Grobare materialer, såsom træbaserede materialer, vil i den forbindelse lagre CO2 gennem hele perioden og dermed reducere bygningens samlede CO2-udledning markant. Byggeriet kan samtidigt ved, at tænke naturlige materialer ind bidrage til, at øge industriens grønne omstilling og derved øge biodiversiteten.

Thermofloc borfri papirisolering er valgt til projektet BOLIV på Kellersvej i Gladsaxe, der skal certificeres til DGNB Guld.

Projektet forventes afsluttet i 2022. Den bæredygtige tankegang i byggeriet understreges med et isoleringsprodukt uden uønskede tilsætningsstoffer og med en fornuftig LCA. Der udblæses 600mm papirisolering på de forskellige boliger. Det miljøbevidste valg til fremtidens boliger med cirkulær tankegang, er Thermofloc borfri papirisolering, understreger salgsansvarlig hos Thermofloc DK, Betina Voss.

 Find vores EPD og miljøprofil lige her

 Kontakt os gerne hvis du vil bygge bæredygtigt i dit næste byggeri...