TF saekke lager

Papirisolering for de professionelle

Her kan du som professionel finde informationer, dokumentation og tests på Thermofloc borfri papirisolering.

Isoleringsmaterialet papirisolering - papiruld - cellulose baseret isolering eller bare granuleret aviser er i bund og grund det samme materiale. Men, så alligevel langt fra. Indholdsstoffet er granulerede aviser, men tilsætningsstofferne er patenteret og det samme er forarbejdningsmetoderne.

Bemærk; Indholdstoffet Borax/borsalte blev, af EU tilbage i juni 2012, udøvet forbud med indhold på max. 4% i byggematerialer. Fra denne dato kom tilsætningsstoffet samtidig på WHOs liste over uønskede stoffer i byggematerialer.

Vælger du Thermofloc borfri papirisolering får du:

  • Et produkt 100% uden borsalte og ammoniumhydroxid
  • Kun en sætning på 10% ved åbent udblæsning, hvilket er laveste sætning på det danske marked. Det kan vi pga. forarbejdsningsmetoden ved produktionen af Thermofloc borfri papirisolering. Den er patenteret og der produceres siden 1995 kvalitets isoleringsmateriale.
  • Ingen korrossion af murbindere
    Da vores isoleringsprodukt ikke indeholder uønskede tilsætningsstoffer som borsalte, borax og ammoniumhydroxid kan vi dokumentere at vores produkt ikke medfører korrossion af murbindere, hverken ved murbindere af zink, jern eller andet materiale.
  • Intet sikkerhedsdatablad nødvendigt for salg af Thermofloc borfri papirisolering. Vores produkt indeholder kun miljøvenlige ingredienser, så et sikkerhedsdatablad er overflødigt. Derfor er vi også Danmarks grønneste isoleringsprodukt!
  • Forsikringspolice på 20.000.000 kr. følger med alle isoleringsopgaver sammen med vores Isoleringsattest.

Vores isolatører er eksperter i alle tænkelige konstruktioner, læs mere omkring sikkerhed og garanti og hvorfor du skal vælge os under kvalitet