TF loft v2
Thermofloc

Lydisolering

Træt af larm, fodtrin og trafikstøj?
Der er et stort potentiale i at lydisolere både etageadskillelser og skillevægge.

Isoler dine støjgener væk

Det er heldigvis muligt at isolere sig ud af støjgener og uønskede lyde. Cellulosefibre, som findes i Thermofloc papirisolering, har nemlig fantastisk gode lydisolerende egenskaber. Med kun et produkt kan du sænke lydniveauet mellem to etager betydeligt og helt op til 10 gange. Netop lyden forplanter sig nemt gennem boligen og kan være generende for de andre beboere, men det er oftest muligt at lydisolere vægge og etageadskillelser med et godt resultat.

Efter mere end 20 års erfaring i isoleringsbranchen, hovedsageligt med indblæsning af papirisolering, så kan du hos os forvente en både reel og ikke mindst kvalitetsbaseret rådgivning og vurdering af dit lyd-potentiale. 
Du kan derfor trygt kontakte os for et fornuftigt tilbud på et gratis isoleringstjek af din isoleringsmuligheder for at nedsætte lydniveauet i din bolig.

Bestil et tilbud eller ring på 24 45 02 69 og få en kompetent og kvalitetsbaseret rådgivning.

Lyd i boligen kan brede sig på 2 forskellige måder: Som luftlyd og trinlyd. Luftlyd transmitteres gennem luften og kan fx stamme fra tale, højtalere eller maskiner, mens trinlyd kan være banken eller lyden af trin, som overføres gennem vægge og gulve. Trinlyd er oftest det største problem, når folk taler lydisolering.

Når det gælder isolering mod luftlyd fra andre rum, er det især bygningsdelens vægt og tæthed, som har betydning. En tung muret væg lydisolerer bedre end en let skillevæg af brædder. Vil man derfor efterisolere mod støj, er det dog sjældent muligt at øge bygningsdelens tyngde, så her vil man arbejde med tætheden og dermed fylde hele konstruktionen ud med Thermofloc borfri papirisolering, da selv den mindste utæthed eller sprække lukker lyden ind er vores isoleringsprodukt som skabt til disse isoleringsopgaver. Der efterlades igen kuldebroer og dermed ingen mulighed for at lyden kan transmitteres igennem konstruktionen uden at blive bremset af et tætsluttende isoleringslag.